10 moduri ușoare, dar eficiente de a arăta mai bine instantaneu

Cu toții dorim să ne simțim încrezători în privința aspectului nostru. Dar nu este întotdeauna ușor să arăți superb, mai ales dacă nu ai mult timp pe care să îl poți petrece în fața oglinzii. Noi știm că lucrurile mici fac o mare diferență, așa că iată 10 mici sfaturi pe care le poți folosi pentru a arăta cât mai bine în doar câteva minute.

Sponsored links

10. Apa de orez poate micșora porii pielii.

 

Studiile au arătat că apa de orez poate oferi pielii dvs. o serie de beneficii. Printre altele, vă micșorează porii, acționând ca un astringent pentru piele. Ce trebuie să faceți: puteți folosi apă de orez cosmetică, care este de fapt foarte ușor de făcut. Luați o jumătate de cană de orez și adăugați 2 căni de apă. După 15 minute, strecurați orezul din apă. Apa de orez este gata de utilizare! Scufundați un tampon de bumbac în apa de orez și puneți-l peste față. Lăsați-l să se usuce pe ten și urmăriți cum pielea dvs. devine netedă și strălucitoare.

9. Cofeinizați-vă ochii pentru a scăpa de cearcăne.

Sponsored links

S-a dovedit că ceaiul negru și cel verde conțin antioxidanți puternici, care pot oferi efecte antiinflamatoare pielii. Ce trebuie să faceți: lăsați câteva plicuri de ceai folosite să se răcească în frigider. Stoarceți lichidul suplimentar și aplicați pe zona de sub ochi timp de 5 minute.

8. Folosiți o lingură rece pe cearcăne.

2 linguri reci pot ajuta la reducerea cearcănelor de sub ochi. Este un truc vechi bazat pe reducerea umflăturii și a temperaturii pielii folosind comprese reci. Ce trebuie să faceți: Pentru a reduce roșeața și cearcănele, luați 2 linguri metalice, puneți-le în frigider și lăsați-le să se răcească. Puneți-le este ochi câteva secunde și masați ușor cu mișcări circulare până când simțiți că lingurile s-au încălzit.

7. Cojile de banane îți pot exfolia și hidrata pielea.

Sponsored links

Bananele, chiar și cojile lor, sunt o sursă excelentă de magneziu și vitamina C. Masarea zilnică a feței cu o coajă de banană vă poate ajuta să vă hrăniți și să vă calmați pielea. Ce trebuie să faceți: Pentru a obține un efect exfoliant, utilizați interiorul cojii. Masați-l ușor pe pielea curată până când coaja devine maro. Clătiți-vă fața cu apă caldă.

6. Ondulează-ți genele pentru un efect de alungire instantaneu.

Dacă doriți să arătați ca și cum ați dormit bine întreaga noapte, încercați să vă ondulați genele. Vă va ajuta să creați un efect de mărire a ochilor în câteva secunde. Ce trebuie să faceți: pentru o mărire mai dramatică care durează pe tot parcursul zilei, încălziți ondulatorul de gene cu apă caldă. Așezați ondulatorul cât mai aproape de pleoapă și țineți apăsat pe gene timp de 5-7 secunde.

5. Mascați părul gri

Sponsored links

Albirea prematură poate fi cauzată de mai mulți factori: deficit de nutrienți, stres, fumat etc. Pentru a scăpa de părul cenușiu, este mai bine să aflați motivul principal al albirii. Dar dacă aveți nevoie de o soluție chiar acum, încercați trucul cu rimelul. Ce trebuie să faceți: Pentru a acoperi acele șuvițe cenușii încăpățânate, aplicați-le niște rimel pe ele. Treceți doar cu rimelul negru sau maro peste firele albe și sunteți pregătită să ieșiți în lume.

4. Bronzerul închis la culoare va ascunde o bărbie dublă.

Cel mai bun mod de a-ți lua rămas bun de la bărbia ta dublă este să slăbești și să tonifiezi mușchii liniei maxilarului. Există însă și un truc de machiaj care te poate ajuta să acoperi o zonă care te face să ai un aspect neplăcut. Ce trebuie să faceți: pentru a ascunde o bărbie dublă, ar trebui să vă accentuați linia maxilarului. Folosind un bronzer mat închis la culoare, desenați un număr 3 începând de la tâmplă până la pomeți și sub linia maxilarului. Faceți același lucru pe ambele părți.

3. Creați o mască peel-of

Sponsored links

O mască peel-off este o modalitate excelentă de a oferi pielii tale o strălucire instantanee și de a-ți curăța în profunzime porii. Ajută la eliminarea punctelor negre / albe și a părului facial nedorit. Ce trebuie să faceți: pentru a obține o piele netedă, moale ca de bebeluși, încercați această mască de cărbune.

Ingrediente:

  • 1/2 linguriță de gelatină fără aromă
  • 1 lingură apă distilată
  • 1/2 linguriță cărbune activ

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele împreună și aplică-le pe față. Lăs-o să se usuce complet. Când îndepărtezi masca, trage de ea în sus.

Sponsored links

2. Laptele vă poate calma pielea.

S-a dovedit că acidul lactic are multe beneficii cosmetice. Fiind un excelent demachiant facial, face minuni pentru pielea ta, lăsând-o mai fină și mai curată. Ce trebuie să faceți: pentru o piele moale și curată, înmuiați un tampon de bumbac în lapte și ștergeți-vă fața și gâtul. Clătiți cu apă caldă.

1. Căpșunile pot face dinții mai albi.

Dacă doriți să obțineți un zâmbet mai alb, încercați căpșunile ca soluție naturală de albire a dinților. Datorită conținutului ridicat de acid malic, căpșunile vă pot ajuta să scăpați de petele galbene de pe dinți. Ce trebuie să faceți: pentru rezultate instantanee, frecați pur și simplu o căpșună pe fiecare dinte timp de câteva secunde, apoi clătiți cu apă. Puteți încerca și o pastă de dinți cu căpșuni: amestecați 1 lingură piure de căpșuni cu o jumătate de linguriță de bicarbonat de sodiu. Folosiți amestecul ca pastă de dinți, lăsați-l 5 minute, apoi clătiți bine.

Sponsored links

Sponsored links