10 moduri simple de a-ți da seama că cineva te minte

Astăzi vom dezvălui toate secretele mincinoșilor. Noi te vom ajuta să recunoști când ești mințit și când cineva îți spune adevărul. Deci, să punem întrebările necesare și să vedem cum răspunde persoana respectivă.

Sponsored links

10. Răspunsul vag

Dacă o persoană vă oferă un răspuns foarte vag, acesta ar putea fi un semn al minciunilor. Încearcă să faci persoana să rămână cât mai la subiect. Trebuie să obțineți un răspuns direct. De obicei, un „da” sau un „nu” este adevărul.

9. Râsul

Sponsored links

Dacă persoana cu care vorbești încearcă să râdă, cel mai probabil te minte. Cineva care vrea să te înșele va încerca să te facă să râzi. Acest semn indirect al minciunilor vă va dezarma și va face conversația mai puțin gravă.

8. Onestitate exagerată

Unul dintre semnele unei minciuni este exagerarea onestității cuiva. O persoană vă promite și vă jură că nu are nimic de-a face cu situația. Nu crede asta.

7. Simpatie

Sponsored links


Cea mai dificilă parte este să nu crezi pe cineva care pare a fi simpatic pentru tine. Dacă o persoană dă dovadă de simpatie, nu te îndrăgosti de asta. El sau ea ar putea încerca să te înșele.

6. Răspuns la întrebări cu mai multe întrebări

 

Cineva care vrea să te mintă nu vrea să-ți dea răspunsuri directe. Vor încerca să vă pună mai multe întrebări. Amintiți-vă că răspunsul la întrebări cu mai multe întrebări este un semn clar al minciunilor.

5. “Înghețarea”

Sponsored links

Înghețare, blocarea, reticența de a da un răspuns, o lungă pauză – acestea sunt semne clare de minciună, mai ales dacă întrebarea pe care ai pus-o a fost foarte simplă. Așadar, dacă persoana pare foarte surprinsă la numai 2 sau 3 secunde după ce află despre problema ta, fii sigur că el este cel care ți-a mâncat prăjitura.

4. Spectacol cu ironii

Dacă o persoană face un adevărat „spectacol”, cel mai probabil este vinovată. Emoțiile oamenilor se schimbă destul de repede, cu o singură emoție care durează de obicei nu mai mult de 6-10 secunde. Cu toate acestea, dacă persoana este nesinceră, ar putea încerca să acționeze ca fiind surprins pentru o perioadă mai lungă de timp pentru a vă convinge.

3. Victimizarea

Un ton ostil, victimizarea sau insultele sunt, de asemenea, semne clare de minciună. Încercați să faceți conversația mai calmă, apoi puneți din nou întrebarea.

2. Repetarea întrebării

Sponsored links

Dacă o persoană îți repetă întrebarea de mai multe ori, cu siguranță minte. Și dacă devine foarte amuzant, vei ști că minte.

1. Evitarea răspunsului

Dacă o persoană încearcă să evite răspunsul, oferindu-vă o mulțime de informații irelevante sau chiar încercând să schimbe subiectul, cel mai probabil încearcă să „scape de la locul crimei”. Acordați atenție dacă încă acceptă să vorbiți despre problemă sau despre ceva complet diferit.

În plus, acordați atenție expresiilor faciale ale persoanei pe care o suspectați că vă minte. Iată detalii care semnalează minciuni:

1. Înghițirea constantă a salivei, tusea și o expresie rigidă a feței sunt semne clare că persoana este îngrijorată de faptul că este prinsă.

2. O față asimetrică. Când ești calm, expresiile tale faciale sunt întotdeauna simetrice. Și dacă o parte a feței (sau a corpului tău) este mai activă, înseamnă că emoțiile sunt false.

3. Ochii care se mișcă dintr-o parte în alta. Dacă persoana cu care vorbești nu este timidă, atunci probabil că te minte.

10 Simple Ways to Figure Out That Someone Is Lying to You

Sponsored links

4. Ochii care privesc în colțul din dreapta sus. Aceasta înseamnă că persoana inventează o minciună.

5. Palmă pe față, frunte sau gât. Încearcă să se ascundă de tine.

6. Scărpinarea nasului, a pleoapei sau a lobului urechii.

7. Privind în jos și clătinând din cap.

8. Degete în gură. Acesta este un gest disperat și înseamnă că persoana își dorește în mod inconștient ca adevărul să fie dezvăluit.

Ce ai spune despre acest tip?

10 Simple Ways to Figure Out That Someone Is Lying to You

Dacă o persoană zâmbește sincer, ochii săi ar trebui să zâmbească și ei. Deci, dacă persoana se distrează cu adevărat, ar trebui să vedeți ridurile faciale lângă ochi. Ochii ar trebui să se închidă puțin.

Unii oameni care mint și-au dezvoltat anumite abilități și pot fi depistați cu dificultate, dar dacă ești atent la toate aceste semnale, cu siguranță îți vei da seama când anume te minte și când îți spune adevărul. Mult succes!

Sponsored links