10 lucruri pe care trebuie să le ții minte!

1. Dragostea este răspunsul. Întotdeauna!

Sponsored links

Dacă ai un conflict, fie că este interior sau exterior, dragostea este răspunsul. Iubește-te pe tine și iubește-i și pe cei din jurul tău. Dragostea are puterea de a schimba extrem de multe situații din rău în bine, te ajută să tolerezi mai multe și să înțelegi mai bine anumite situații.

2. Sensibilitatea nu este o slăbiciune, este o putere.

A fi un om sensibil înseamnă a fi un om deosebit. În lumea asta din ce în ce mai rea și mai dura, un om sensibil este o raritate. Sunt extrem de rari oamenii pe care societatea nu a putut să-i modeleze după bunul său plac. Sunt minunați acei oameni care nu se tem să-și arate partea sensibilă.

3. Corpul tău este sacru. Prețuiește-l!

Ai grijă de sănătatea ta cu orice preț. Orice ai pierde, cu siguranță mai poți recupera, dar sănătatea este imposibil de recuperat. Fă-ți timp pentru plimbări în natură, fă-ți timp pentru trupul, mintea și sufletul tău.

Sponsored links

4. Gratitudinea este totul. Fii recunoscător!

Atât timp cât ești recunoscător pentru tot ceea ce ai, vei primi și mai multe lucruri si momente minunate pentru care să fii recunoscător, pentru că pur și simplu așa funcționează universul. Gândești rău, atragi răul. Gândești frumos, atragi frumosul.

5. Iertarea te eliberează. Chiar o face!

Știu, ai fost rănit, și pur și simplu simți că nu mai poți ierta acea persoană. Dar chiar dacă acel om nu merită iertarea, tu meriți pacea. Viața e atât de scurtă, e doar o clipă, apoi s-a dus. Nu păstra ranchiună în sufletul tău, iartă! Iertarea te va face să te dezlegi de omul care te-a rănit și vei putea merge mai departe cu inima deschisă.

6. Nu-i poți schimba pe alții, ci doar pe tine!

Sponsored links

Acceptă oamenii așa cum sunt. Dacă încerci tot timpul să îi schimbi, nu vei fi nici tu fericit lângă ei și nici ei fericiți lângă tine. Singurul om pe care îl poți schimba ești tu. Schimbă-ți atitudinea, schimbă felul în care îi privești pe ei. Judecă-i mai puțin, iubește-i mai mult, iubirea e acel stimul care îi face pe oameni să vrea să fie mai buni.

7. Micile acte de bunătate nu sunt niciodată mici. Niciodată!

Ajută pe oricine îți cere ajutorul, oferă sprijinul tău oricui crezi că are nevoie de sprijin și înainte să refuzi să ajuți, ține cont de faptul că tu poți fi singurul care îl poate ajuta. Sprijinul tău ar face o diferență enormă în viața unui om.

8. Fericirea depinde doar de gândirea ta.

Indiferent de situația în care te-ai afla, alege să vezi mereu partea bună. Chiar dacă îți e greu, chiar dacă lupți să scapi din ceea ce te frământă, zâmbește și amintește-ți că nimic nu durează pentru totdeauna, NICI MĂCAR PROBLEMELE!

Sponsored links

9. Vârsta e doar un număr, niciodată nu e prea târziu.

Prea târziu este la ultima ta suflare, până atunci, luptă pentru toate visurile tale, luptă pentru fericirea și liniștea ta, luptă pentru a avea viața pe care ți-o dorești.

10. Viața este prețioasă. Trăiește-o acum!

Nu lăsa pe mâine toată fericirea pe care o poți trăi astăzi! Poate mâine nu mai există. Tot ceea ce ai este prezentul pe care merită să ți-l faci atât de frumos încât să-ți rămână amintire care îți va întineri sufletul la bătrânețe. Trăiește acum! Fiecare clipă e extrem de prețioasă!

Sponsored links