10 imagini care arată cum tehnologia modernă ne-a făcut viața super ciudată!

Tehnologia este grozavă, dar numai până când intervine în viața noastră de zi cu zi! Când începe să ne afecteze pe noi și creierul nostru, devine periculos! Aceste imagini descriu modul în care tehnologia ne-a făcut viața ciudată! Cu siguranță vă veți regăsi în unele dintre ele!

Sponsored links

Singuri sau Împreună?

Tehnologia a schimbat sensul real și frumusețea relațiilor. Astăzi, este posibil să fiți împreună, dar singur! În mare măsură, tehnologia ne-a îndepărtat de oamenii!

Cine ne controlează?

Ne place să spunem că suntem independenți și liberi să facem orice vrem, dar realitatea este că există cineva care ne controlează. Cine este cineva? Acest cineva nu este nimeni în afară de social media!

Sponsored links

Te simți obosit des?

Dacă te gândești la asta, aceasta este cu siguranță realitatea! Uită-te in jur. Gândește-te la ceea ce mănânci, la ce bei! Comparați-l cu ceea ce ar mânca bătrânii voștri! Ai ști de ce au fost mai sănătoși la vârsta ta!

Ți-ai găsit Pokemonul?

Ai jucat acel joc în care trebuia să găsești Pokémon? Sau Pokémon te-au găsit și vânat? Gândește-te puțin la asta și vei avea răspunsul!

Sponsored links

Sfâșietoare

Dacă această imagine nu-ți spune în ce direcție se îndreaptă societatea noastră, nimic nu o va face vreodată! Acest lucru este profund și are nevoie de multă maturitate pentru a înțelege, pentru a fi sincer.viata

Două generații distanță

Schimbare!

Sponsored links

Din întâmplare, această imagine vă vorbește? Dacă da, este timpul să vă schimbați prioritățile! Poate ar trebui să mâncați mai multe mere decât să îl folosești, vei duce o viață sănătoasă!

Alegerea este clară

Știm cu toții ce trebuie ales! Dar, în același timp, știm cu toții ce ajungem să alegem! Alegerea este clară, dar de ce o greșim?

Povara reală

Sponsored links

Înapoi în timp, adevărata povară era altceva. Astăzi, este cu siguranță altceva! Toți ne purtăm povara pe baza numărului real al prietenilor noștri falși! Ironie, nu-i așa?

Tehnologia la cel mai bun nivel? Poate nu!

Spunem adesea că lumea a atins noi culmi de dezvoltare. Tehnologia la maxim? Poate nu! Ești la cel mai bun nivel datorită acestei tehnologii? Din nou, poate nu!

Sponsored links