10 greșeli care te împiedică să arăți perfect

A arăta uimitor în fiecare zi necesită extrem de mult efort. De aceea te poți simți dezamăgită să vezi tot efortul depus distrus de o singură greșeală.

Sponsored links

Noi am decis să facem o listă cu toate posibilele greșeli pe care le poți face, care te va ajuta să înțelegi care sunt cele mai bune modalități de a atrage întotdeauna priviri pline de admirație sinceră.

1. Pregătirile în ultimul moment

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectO ceașcă de cafea într-o mână, o pensulă de fard în cealaltă și o singură întrebare în cap: „Cu ce să mă îmbrac astăzi?” Toate acestea sunt rețeta sigură pentru a întârzia iar la serviciu. Îți sună cunoscut? Pur și simplu nu puteți obține un aspect perfect într-o astfel de situație. Ați fi putut evita cu ușurință stresul, dacă decideați cu o seară înainte ce să purtați și dacă pregăteați totul astfel încât să vă fie cât mai simplu să arătați perfect.

2. Nu te îmbraci adecvat vremii

10 Mistakes That Prevent Us From Looking Perfect

Sponsored links

O haină din blană de nurcă pur și simplu nu arată bine într-o zi ploioasă – chiar dacă este sfârșitul lunii decembrie. Nu este recomandat să purtați dresuri de mătase iarna. Este mai bine să fii conștientă de sănătatea ta și să înveți să te îmbraci elegant, dar călduros. Uită-te prin garderoba ta și separă-ți toate lucrurile în două grupuri: haine călduroase și haine subțiri. Tot ceea ce nu se potrivește vremii actuale ar trebui să fie ascuns de la vedere!

3. Să porți haine care nu se potrivesc locului pe care îl vizitezi

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectA purta tocuri înalte într-un loc unde sunt pietre sau a purta o rochie de cocktail într-o zi normală la birou va înrăutăți felul în care arătați. Prețul și firma nu sunt importante în aceste cazuri – astfel de alegeri de îmbrăcăminte par întotdeauna exagerate, ciudate și inadecvate. În cele din urmă, purtarea unui tip greșit de haine te face să te simți de-a dreptul neîndemânatică. Dacă ești invitată undeva, este întotdeauna util să afli locul evenimentului, pentru a ști cum să-ți adaptezi ținuta. Nu lăsa dorința de a îți arăta cele mai noi piese din garderobă să pună stăpânire pe tine! Cel mai bine e să te îmbraci adecvat.

4. Purtarea hainelor care nu se potrivesc mărimii sau formelor tale

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectCu siguranță fiecare dintre noi are o pereche specială de blugi pe care speră să o poată purta într-o bună zi. Important este să nu încercați să purtați astfel de articole înainte ca acestea să vi se potrivească perfect. De asemenea, evitați vă lăsați condusă de dorința de a cumpăra orice haine care sunt la modă, neținând cont de nimic. Acest lucru vă va ajuta să evitați să vă aglomerați garderoba cu lucruri de genul: “voi putea purta asta când o să mai slăbesc.”, prea strânse sau prea largi, sau chiar complet inadecvate corpului dvs.

Sponsored links

5. Defecte minore

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectUn aspect ușor șifonat, prezența scamelor, o mică pată, fire de păr sau fire de blană lăsate pe hainele tale de iubita ta pisică – poți alege să ignori astfel de lucruri, sperând că nimeni altcineva nu le va observa. Dar o opțiune mai bună ar fi să vă înarmați împotriva acestor mici nereguli, purtând întotdeauna în geantă o rola cu hârtie lipicioasă de îndepărtare a scamelor. De asemenea, vă sfătuim să purtați un mic „kit de urgență” care să conțină ace de siguranță, un ac și ață, câțiva nasturi. În mod normal, ar trebui să evitați să purtați haine care se pot deteriora cu ușurință.

6. Lipsa de accesorii

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectPoți arăta incredibil de chic chiar și în blugi simpli și un pulover. Totul depinde de accesorii. Dar trebuie să le alegeți corect. Poate fi doar un singur accesoriu: o eșarfă, o curea sau chiar o bijuterie. Cât despre bijuterii, principalul lucru este să vă asigurați că nu le folosiți în exces și că nu constau în imitații ieftine și urâte.

7. Materiale de calitate inferioară

Sponsored links

10 Mistakes That Prevent Us From Looking Perfect

Țesăturile sintetice pot fi ieftine, dar și arată foarte ieftin. Se șifonează repede, își pierd forma și se agață cu ușurință. Vă sfătuim să alegeți materiale de înaltă calitate, cum ar fi cele din bumbac, șifon, mătase, lână și denim. Articolele vestimentare realizate din aceste țesături sunt mai scumpe, dar nu cu mult. De asemenea, ele par incomparabil mai atrăgătoare și vă oferă un sentiment de confort și stare de încredere în sine.

8. Combinații de culori

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectAlegerea combinației de culori perfecte în îmbrăcăminte este în general o chestiune dificilă. Culorile trebuie să se combine bine între ele și să se armonizeze cu tenul tău. Dacă nu aveți timp pentru a studia astfel de subtilități, ar trebui să vă amintiți pur și simplu că atunci când alegeți haine colorate, cel mai bine este să alegeți nuanțe profunde și saturate: albastru, coral, burgund, roșu și smarald. De asemenea, nu trebuie să uitați de culorile pastel nobile. Ca să nu mai vorbim de clasicele culori pe care toată lumea le adoră: alb și negru.

9. Imprimeuri ciudate

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectAr trebui să aveți grijă la alegerea imprimeurilor și modelelor. Chiar și faimosul imprimeu de leopard poate transmite eleganță, frumusețe și acea senzație de sexy într-o combinație bună fără să lase senzația de gust vulgar. Dacă nu sunteți sigură cum să combinați astfel de haine, este mai bine să rămâneți “în zona sigură” și să alegeți unul dintre modelele clasice, care “nu pot da greș”, cum ar fi carouri, dungi, buline, sau un design geometric.

10. Alegerea greșită a lenjeriei de corp

10 Mistakes That Prevent Us From Looking PerfectAți putea spune: „Ei bine, ce contează? Oricum nimeni nu-mi poate vedea lenjeria intimă!” Aici te înșeli: aspectul lenjeriei tale contează pentru propriul tău confort. Orice disconfort intern afectează aspectul nostru exterior. În plus, lenjeria bună ajută la corectarea siluetei, ceea ce te aduce deja la jumătatea drumului spre perfecțiune!

Sponsored links