10 dintre cele mai uimitoare rochii de mireasă din istoria modei

Ziua nunții este una dintre cele mai incitante și de neuitat zile din viața fiecărei femei. Nu este nimic mai frumos decât să te uiți la mireasa fericită care merge spre altar într-o rochie albă incredibilă. Găsirea rochiei perfecte este probabil cea mai palpitantă parte a planificării acelei zile speciale – ar trebui să se potrivească perfect, să arte clar bunul gust al miresei și să-și exprime individualitatea. Există multe domnișoare care visează la designul și detaliile minuscule ale viitoarei lor rochii de mireasă încă din copilărie.

Sponsored links

Noi vă sugerăm să aruncați o privire asupra celor mai incredibile și uimitoare rochii de mireasă din istoria modei care încă inspiră viitoarele mirese și designeri celebri.

Diana, prințesa de Wales

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Nunta fabuloasă a prințului Charles cu Lady Diana, care a avut loc pe 29 iulie 1981, a fost numită pe bună dreptate „nunta secolului”. Pentru această zi specială, Lady Diana a ales o rochie concepută de David și Elizabeth Emanuel. Fabricată din mătase de fildeș de 131 de metri și dantelă antică, cu o trenă de 25 de metri și înfrumusețată cu mii de perle minuscule, a devenit una dintre cele mai minunate rochii de mireasă din toate timpurile.

Kate Middleton

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

O altă nuntă splendidă în familia regală britanică a devenit unul dintre cele mai remarcabile evenimente din ultimii ani. Kate ne-a uimit pe toți în rochia sa de mireasă magnifică concepută de Alexander McQueen. Rochia ei fenomenală, cu o trenă lungă și elegantă, voal frumos cu tiară și dantelă rafinată s-a transformat instantaneu în dorință pentru mii de mirese din întreaga lume.

Sponsored links

Grace Kelly

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Grace Kelly se află în fruntea listei celor mai elegante și mai uimitoare mirese din toate timpurile, conform sondajului realizat de revista de nunți, Conde Nast Brides. Deși nunta superbei actrițe de la Hollywood și a Prințului de Monaco a avut loc în urmă cu mai bine de jumătate de secol, rochia de mireasă uimitoare și imaginea splendidă a lui Grace Kelly rămân în continuare sursa de inspirație nesfârșită pentru mulți designeri. Aceasta este o adevărată rochie de prințesă, de zână, realizată din mătase de fildeș și dantelă delicată împodobită cu mii de perle.

Sarah Jessica Parker în comedia romantică, Sex and the City

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Mulți dintre voi își vor aminti probabil rochia de mireasă extravagantă a lui Carrie Bradshaw, personajul principal în Sex and the City. Rochia ei plină de farmec, proiectată de Vivienne Westwood, iese în evidență printre celelalte prin designul său unic, dezvăluind perfect stilul și caracterul eroinei.

Jacqueline Kennedy

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Sponsored links

Ceremonia de nuntă a lui Jackie și a senatorului John F. Kennedy a avut loc în Rhode Island în 1953. Viitoarea primă doamnă a Statelor Unite părea absolut uimitoare în rochia de mireasă ușor fără umeri și cu un voal lung și frumos.

Angelina Jolie

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood, Angelina Jolie și Brad Pitt și-au unit destinele pe 23 august 2014, într-o ceremonie privată în sudul Franței. A fost probabil una dintre cele mai așteptate căsătorii din ultimul deceniu. Rochia de mireasă a Angelinei a fost de fapt expresia creativității celor 6 copii ai lor. Ea le-a cerut designerilor de la Atelierul Versace să-i acopere rochia de mireasă din mătase și voalul cu zeci de desene colorate ale copiilor lor. Putem spune despre rochia sa că este una dintre cele mai spectaculoare și elegante rochii de mireasă din istoria modei.

Marilyn Monroe

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Faimoasa Marilyn Monroe a purtat o rochie creion maro închis cu guler de blană albă la a doua nuntă cu legenda baseballului, Joe DiMaggio. Criticii de modă își vor aminti întotdeauna această rochie de mireasă neconvențională și elegantă a „bombei blonde”.

Sponsored links

Kristen Stewart în The Twilight Saga

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Rochia de mireasă a Bellei Swan, personajul fictiv din seria de filme Twilight a devenit o adevărată senzație. Această rochie cu mâneci lungi, cu o trenă lungă frumoasă și nasturi la spate, a fost realizată de Carolina Herrera. Valoarea estimată a acestei rochii uimitoare este de 35.000 de dolari, dar puteți comanda o replică a rochiei online la prețul mai accesibil de 800 de dolari.

Renee Zellweger

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

O altă rochie de mireasă uimitoare proiectată de Carolina Herrera – de data aceasta pentru Renee Zellweger, pe care a purtat-o ​​în ziua ei specială din 2005. Iubitorii stilului minimalist au apreciat foarte mult designul elegant al rochiei și mai ales faptul că a fost fără bretele.

Victoria Beckham

The 10 Most Iconic Wedding Dresses in Fashion History

Victoria Beckham este acum un celebru designer de modă care creează rochii de mireasă, alături de alte rochii și accesorii fabuloase. La nunta ei cu vedeta din fotbal David Beckham care a avut loc în iulie 1999, în Irlanda, Victoria a purtat o rochie de culoarea șampaniei cu o trenă de 20 de metri proiectată de Vera Wang. Apropo, Posh Spice a dezvăluit recent că rochia de mireasă este încă agățată în garderoba ei.

Sponsored links