10 dintre cele mai periculoase trasee de căi ferate din lume

Cine nu adoră călătoriile cu trenul? Ar fi foarte puțini oameni cărora nu le place să călătorească cu trenul. Este cel mai ieftin și mai confortabil transport pentru a ajunge la destinație. Plimbarea cu trenul oferă o experiență de călătorie unică, care oferă vederi rafinate asupra peisajului, inclusiv pădurea densă, pajiști, râuri, munți, etc.

Sponsored links

Cu toate acestea, există anumite trasee care sunt cu adevărat periculoase și care vă pot face să vă panicați atunci când călătoriți pe aceste rute. Aceste călătorii cu trenul sunt disponibile în întreaga lume, în care unele oferă vederi spectaculoase, iar altele oferă întinderi periculoase. Aici, sunt top 10 cele mai periculoase trasee de tren din lume.

1. Traseul Chennai-Rameswaram: India

Această rută de tren este construită peste mare pentru a avea acces la Insula Rameswaram din sudul Indiei.

Sponsored links

Trenul include Podul Pamdan care reprezintă munca grea și creativitatea Indian Engineering. Puteți experimenta stropii de apă pe fața dvs. în anumite anotimpuri când trenul trece peste pod.

2. Outenigue Choo-Tjoe: Africa de Sud

Acest tren acoperă cele mai frumoase priveliști care includ trasee montane și câmpii. Cu toate acestea, veți găsi traseul trenului periculos și palpitant.

Sponsored links

Dar, este și sigur! Dacă nu vă temeți să riscați și iubiți să fiți aventuroși, atunci puteți face o plimbare interesantă cu trenul. Devine mai riscant când trece peste podul Kaaimanului și vezi Oceanul în jur.

3. Jakarta-Bandung: Indonezia

Acest traseu de tren oferă cele mai frumoase experiențe de tren. Traseul este între Jakarta și Bandung din Indonezia și durează 3 ore pentru a finaliza călătoria.

Sponsored links

Aventura adevărată și experiența înspăimântătoare începe atunci când trenul circulă deasupra văii subtropicale de pe podul cu stâlpii Cikurutug. Mulți oameni se tem după ce văd valea subtropicală adâncă de sub pista trenului.

4. Georgetown Loop Railroad, Colorado: SUA

Calea ferată de bucle Georgetown a fost minunea perfectă a ingineriei de la sfârșitul secolului al XIX-lea care a legat Georgetown și Silver Plume.

Sponsored links

Experiența oribilă are loc atunci când vânturile puternice care vin din față sau lateral forțează trenul și îngreunează menținerea echilibrului.

5. Calea ferată a morții: Thailanda

Trenul se deplasează prin granițele Myanmar, iar ruta sa este numită Calea feroviară a morții. Întregul traseu al acestui tren este denumit popular: Calea feroviară a morții.

Numele căilor ferate a morțtii provin de la faptul că mulți prizonieri de război și-au pierdut viața în timpul construcției din timpul celui de-al doilea război mondial. Acest traseu este extrem de periculos si cuprinde munte, pădure densă și terase.

Sponsored links

6. Aso Miami Route, Japonia

Aceasta este una dintre cele mai periculoase rute de făcut cu trenul. Calea ferată trece prin regiunea vulcanică și este posibil să nu știi niciodată când se poate produce următoarea erupție. Se poate vedea pădurea arsă de lavă aproape de margine.

7. Salta-Polvorillo: Argentina

Acest traseu de tren din Argentina a durat 27 de ani pentru a se finaliza, care constă dintr-o pistă în zig-zag, 21 de tuneluri și 13 poduri care oferă o experiență palpitantă.

Sponsored links

Acum este folosit în scop turistic, care este construit la peste 4.200 m deasupra nivelului mării. Bucurați-vă de peisajul frumos în timp ce călătoriți pe aceasta rută.

8. Devil’s Nose, Ecuador

Ruta trenului din Narizdel Diablo oferă vederi uluitoare în timp ce trenul trece prin Nasul Diavolului. Guvernul a construit o cale ferată în zig-zag care acoperă o suprafață deluroasă de 500 de metri în mai puțin de 12 km.

Construit la peste 2700 m deasupra nivelului mării; este unul dintre cele mai înfricoșătoare plimbări cu trenul din lume.

9. White Pass and Yukon Route, Alaksa, SUA

Dacă sunteți interesat de căutarea unui itinerant, atunci călătoria pe acest traseu vă poate oferi același sentiment. Această rută feroviară face legătura între portul Skagway, Alska și Whitehorse, Yukon.

Este o atracție turistică în prezent, iar oamenii adoră să facă o plimbare cu acest tren.

10. Cumbres & Toltec Railroad Scenic: New Mexico

Această cale ferată urcă în zonele superioare ale Văii Chama și oferă vederi deosebite și uluitoare, care cu siguranță te vor lăsa vrăjit.

Devine dificil de echilibrat pe șinele vechi atunci când trenul trece printr-o terasă îngustă de 800 de metri din Park Toltec.

 

Sponsored links

SURSĂeasemytrip.com