10 dintre cele mai ciudate lucruri găsite de controlul securității aeroporturilor

Controlul securității aeroporturilor este bine cunoscut pentru regulile sale stricte și munca bine stabilită. Cu toate acestea, unii oameni subestimează întreaga seriozitate a acestora. Noi am adunat cele mai nebunești lucruri pe care oamenii au încercat să le treacă de graniță.

Sponsored links

10. Șerpi morți

Acest lucru s-a întâmplat pe Aeroportul Internațional Atlanta în 2007. Un bărbat care venea din Coreea de Sud a verificat o valiză în care erau borcane și sticle umplute cu șerpi veninoși morți. Nu avem informații despre ce avea de gând să facă cu aceste creaturi moarte.

9. Ghiulea

Este doar o poveste inocentă a unui scafandru care a găsit din greșeală o ghiulea veche în timp ce explora un naufragiu din secolul al XVIII-lea și a decis să o ia cu el în bagajele sale. Controlul de securitate a încadrat-o ca fiind periculoasă și posibil explozivă, așa că au fost nevoiți să evacueze aproximativ 300 de pasageri pentru a se asigura că toată lumea este în siguranță.

8. Corpul iPhone

Sponsored links

Acest lucru s-a întâmplat în 2014 în China. Securitatea aeroportului a observat ceva ciudat când a fost pornit un detector de metale. Bărbatul avea 94 de iPhone legate de corp și intenționa să vândă aceste dispozitive la un preț ridicat.

7. 200 de tarantule

Ne putem imagina surpriza ofițerilor de securitate din Aeroportul Schiphol din Amsterdam când au confiscat o geantă unui cuplu german. Aceasta conținea 200 de pungi cu tarantule rare pe care le duceau acasă din călătoria lor în America de Sud.

6. 1,2 milioane de dolari în lingouri de aur

Această descoperire a fost făcută în timpul efectuării unei curățenii de rutină a unui avion care călătorea de la Mumbai la Bangkok. 24 de lingouri de aur au fost găsite în baia avionului. Cu toate acestea, acest lucru nu a fost foarte surprinzător, deoarece India este cel mai mare consumator de aur din lume, iar contrabanda cu aur este intensă.

Sponsored links

5. 51 de pești tropicali

În 2005, pe Aeroportul Internațional Melbourne, un ofițer de securitate a observat niște mișcări ciudate pe fusta unei femei. El a decis să o inspecteze și s-a dovedit că ea încerca să contrabandeze 51 de pești tropicali ascunși sub fustă.

4. Pistol de asomare tip ruj

Un ruj ciudat găsit în geanta unei femei din Vermont a trezit suspiciuni și a fost examinat cu atenție. S-a dovedit că nu era exact pentru uz cosmetic – era un pistol de asomare de 350.000 de volți.

3. 4 grenade

Sponsored links

Un pasager a încercat să urce într-un avion cu 4 grenade în geantă. Desigur, specialiștii au confiscat și verificat obiectele pentru a asigura siguranța tuturor, iar bărbatul a fost arestat.

2. Centură de castitate

Aceasta nu are nimic de-a face cu crima sau contrabanda. E doar… ciudat. O femeie britanică a fost oprită de securitate în aeroportul din Atena când trecea prin detectorul de metale. S-a dovedit că purta o curea de castitate ca garanție de fidelitate pentru soțul ei în timpul vacanței.

1. Băiat de 8 ani

Cred că au luat prea în serios vorba aia „ia-mă și pe mine în valiza ta”.

Sponsored links