10 dintre cei mai norocoși oameni din istoria omenirii

Uneori asistăm la evenimente absolut impresionante și pare că universul a conceput aceste evenimente astfel încât să se poată întâmpla doar într-un anumit fel.
Noi vrem să vă prezentăm câțiva oameni care au avut un noroc extrem de mare.

Sponsored links

Steve Flaig

Steve a crescut fără mama sa și a căutat-o ani de zile. După cum s-a dovedit, el căuta numele de familie greșit. O coincidență l-a ajutat să-și găsească mama. Steve a început să lucreze într-un lanț mare de magazine și i-a spus șefului său despre lupta sa, despre dorința imensă de a o găsi. Șeful a recunoscut numele de familie al mamei lui Steve și i-a spus că ea lucra la un magazin diferit al aceluiași lanț de magazine pe care îl deținea. L-a ajutat să o întâlnească.

Virginia Fike

Virginia a ales întotdeauna aceeași combinație de cifre pentru biletele pe care le punea la loterie. Primul număr a reprezentat numărul de ani de căsătorie a părinților ei, iar al doilea, vârsta lor în anul nunții lor. În 2012, ea a pus întâmplător 2 bilete cu aceleași numere, fiecare dintre acestea aducându-i un milion de dolari.

Tsutomu Yamaguchi

Tsutomu Yamaguchi este singura persoană care a supraviețuit celor două atacuri nucleare asupra Japoniei. El se afla într-o călătorie de afaceri în Hiroshima când s-a produs atacul nuclear, la doar 3 kilometri distanță de explozie. A suferit arsuri, dar a supraviețuit. Trei zile mai târziu, s-a întors la locul de muncă din Nagasaki, unde a avut loc a doua explozie.

Sponsored links

Harrison Odjegba Okene

Harrison Odjegba Okene a lucrat ca bucătar pe o navă. Era în baie când nava a început să se scufunde și nu a putut să o părăsească la timp. Din fericire, a reușit să se mute în încăperea unde se află motorul, iar acolo s-a format o bulă cu aer. Salvatorii l-au putut găsi doar după trei zile. Harrison a fost singurul supraviețuitor dintre cei 12 membri ai echipajului. El a spus că în timp ce temperatura scădea și credea că va muri, recita psalmii trimiși de către soția sa într-un mesaj text: ”Oh, Doamne, lăudat să fie numele Tău…salvează-mi viața!”

Joan Ginther

Aceasta este o vânzătoare care i-a vândut lui Joan Ginther norocosul bilet la loterie în valoare de 5,4 milioane de dolari. 10 ani mai târziu, Joan a câștigat iar 2 milioane de dolari, iar 3 ani mai târziu, încă 3 milioane de dolari. În cele din urmă, în 2008, ea a câștigat un jackpot de 10 milioane de dolari.

Juliane Koepckej

Sponsored links

Juliane Koepcke a supraviețuit unui accident de avion chiar deasupra râului Amazon în 1971. Fata de 17 ani a reușit să scape din accident cu numeroase vânătăi și tăieturi. După accident, Juliane a trebuit să trăiască câteva zile în junglă printre animale sălbatice, până a fost salvată de localnici. Juliane a fost singura supraviețuitoare din acel avion.

Maarten de Jonge

Ciclistul olandez profesionist Maarten de Jonge a rezervat bilete pentru două zboruri cu companiile aeriene din Malaezia și și-a anulat rezervarea în ultimul moment. Unul dintre avioane a dispărut undeva în Oceanul Indian, iar celălalt s-a prăbușit în vara anului 2014.

Reshma Begum

Reshma Begum lucra ca croitoreasă într-o fabrică într-una dintre clădirile cu 18 etaje, „Rana Plaza”. A avut norocul să supraviețuiască exploziei, dar a rămas prinsă sub dărâmături. Din fericire, a reușit să găsească niște apă și hrană pentru a supraviețui timp de 17 zile, până când salvatorii au ajutat-o să iasă de sub dărâmături.

Sponsored links

Frane Selak

Frane Selak profesor de muzică croat a scăpat pentru prima dată de moarte dintr-un tren care căzuse în lac. După aceea, a supraviețuit unui accident de mașină, a căzut din avion și a căzut într-un teanc cu fân, în timp ce ceilalți 19 pasageri au murit tragic. Bărbatul a supraviețuit și câtorva accidente de mașină. În cele din urmă, Frane a câștigat aproximativ un milion de dolari la o loterie.

Lena Påhlsson

A găsit verigheta pe care a pierdut-o în urmă cu 16 ani în timp ce recolta legume din grădina ei. Un morcov a crescut prin verighetă, iar Lena a găsit-o când a scos morcovul.

Sponsored links