10 celebrități care au mers fără machiaj pe covorul roșu și au arătat absolut uimitor

Există o nouă tendință în rândul celebrităților, de a apărea pe covorul roșu cu puțin machiaj sau chiar nemachiate. Aceasta este o experiență cu adevărat provocatoare, deoarece suntem obișnuiți să vedem celebritățile noastre preferate cu un machiaj perfect. Trebuie să fie cu adevărat curajoase să meargă împotriva stereotipurilor societății și să se expună naturale, în fața camerelor și a aparatelor de fotografiat.

Sponsored links

Merită toată admirația aceste femei cărora nu le este frică să își arate adevărata frumusețe naturală.

Alicia Keys

Alicia este membră a mișcării „fără machiaj” și apare adesea la evenimente și pe copertele revistelor fără machiaj. Alicia Keys a spus: „Nu mai vreau să mă ascund”.

Jennifer Garner

Actrița a sprijinit-o pe Alicia Keys și a ales să meargă la Festivalul de Film Telluride fără machiaj și îmbrăcată în blugi sport și o haină simplă.

Sponsored links

Amanda Seyfried

Amanda spune că nu este fană a machiajului strălucitor și că în viața de zi cu zi nu se machiază deloc.

Tilda Swinton

Cu greu o vedem pe Tilda Swinton cu machiaj strălucitor. Ea este convinsă că te face să arăți ca altcineva.

Gisele Bündchen

Acest supermodel se machiază de obicei un machiaj atât de discret, încât abia se poate vedea.

Jennifer Lawrence

Sponsored links

Jennifer Lawrence a apărut nemachiată la premiera filmului The Great Gatsby. Acest lucru a dat naștere la multe discuții, însă nimeni nu a putut nega că actrița arăta destul de uimitor naturală.

Heidi Klum

Celebrul model nu-i place să acorde mult timp machiajului. „Am tendința să nu port machiaj în zilele libere. Nu sunt complicată. Nu am tone de creme sau farduri. ”Îmi place simplitatea”, spune Heidi.

Natalia Vodianova

Rareori vezi acest supermodel purtând machiaj în viața de zi cu zi. Pe covorul roșu, Natalia arată în mod natural superb, cu un machiaj minim.

Naomi Watts

De asemenea, lui Naomi îi place să apară pe covorul roșu foarte discret machiată.

Kate Winslet

Sponsored links

„Vreau să-mi îmbrățișez înfățișarea exact așa cum este și vreau să îmbrățișezi și tu persoana care ești și să te iubești pe tine așa cum ești”, a spus Kate Winslet.

Credit poze: Broadimage/REX/Shutterstock, Jonathan Hordle/REX/Shutterstock

Sponsored links

SURSĂbrightside.me