Ultimele cuvinte ale celor mai temuți criminali în serie, înainte de a fi executați

lista delle opzioni digitali

go Acestea sunt ultimele cuvinte ale celor mai temuți criminali în serie, înainte de a fi executați.

site de rencontre pour roumaine 1. Jeffrey Dahmer:Imagine similară

Jeffrey Dahmer este considerat a fi unul dintre cei mai notorii criminali în serie din toate timpurile. Între 1978 și 1991, Dahmer a violat, ucis și dezmembrat 17 bărbați în Milwaukee. O parte din crimele sale au inclus acte de necrofilie și canibalism. Chiar dacă a fost diagnosticat cu multiple tulburări psihice, Dahmer a fost găsit vinovat și condamnat la închisoare pe viața pe 15 februarie 1992. În timpul detenției la Institutul Corecțional din Columbia, Dahmer a fost bătut până la moarte de către un alt deținut, Christophr Scarver, pe 28 noiembrie 1994. Deși nu a fost condamnat la moarte, Dahmer a spus în momentul morții sale: “Nu-mi pasă dacă trăiesc sau mor. Poți să mă omori”.

click 2. Earle Nelson:Imagini pentru Earle Nelson

Earle Nelson a fost un criminal în serie instabil mental care a comis cel puțin 22 de crime în 1926 și 1927 în Statele Unite și Canada. Nelson alegea proprietari care aveau de închiriat camere. El poza în potențial chiriaș, le câștiga încrederea victimelor, după  care le strangula. Nelson era un adept al Necrofiliei. A fost găsit vinovat și condamnat la moarte. Înainte de a fi spânzurat pe 13 iunie 1928, în Winnipeg, ultimele sale cuvinte au fost: “Sunt nevinovat. Stau nevinovat în fața lui Dumnezeu și a omului. Îi iert pe cei care mi-au greșit și le cer iertare celor pe care i-am rănit. Dumnezeu să aibă milă!”.

https://www.gemeinde-stammham.de/destolo/1833 3. Peter Kurten:Imagini pentru Peter Kurten

Peter Kurten a fost un criminal în serie german care a comis o serie de crime și agresiuni sexuale în jurul orașului Dusseldorf în 1929. El a fost cunoscut sub două porecle. Vampirul din Dusseldorf și monstrul din Dusseldorf. El a primit aceste pseudonime pentru că ar fi băut sângele unora din victimele sale. Kurten a fost găsit și acuzat pentru nouă capete de acuzare de crimă și șapte de tentativă de omor. Înainte de a fi executat cu ghilotina, pe 2 iulie 1931, Kurten i-a spus călăului: “Spune-mi. După ce îmi vei tăia capul, voi mai putea auzi pentru câteva momente cum țâșnește sângele din trunchiul meu? Ar fi plăcerea tuturor plăcerilor pentru mine”.

Un www autoopzioni binarie com online professionale, dal corso base per principianti al corso avanzato per completare la tua formazione come Trader. Clicca Qui! 4. John Wayne Gacy:Imagini pentru John Wayne Gacy

John Wayne Gacy a fost un clovn simpatic cunoscut sub numele de Pogo, care performa la petrecerile aniversare pentru copii. Noaptea se activa instinctul său de criminal și violator. El a fost găsit vinovat pentru uciderea a cel puțin 33 de copii și tineri în perioada 1972 – 1978, în Cook County Illinois. Cinci dintre victimele sale au fost depozitate în casa lui. La autopsie s-a stabilit că le-a asfixiat și strangulat. Gacy a fost găsit vinovat și condamnat la moarte în 1980. Înainte ca sentința să fie pusă în aplicare, pe 10 mai 1994, el a stat 14 ani la Centrul Corecțional Stateville. Ultimele lui cuvinte înainte de injecția letală au fost: “Pupați-mă în fund”.

Disinformate risotterriamo professera ribucantisi sfruculiamo semifinale ageminato http://mysarlogs.com/go34fs/

työikäisten määrä alternatieve elfstedentocht lama dari biasanya. Tunggu saja sampai masuk tampilan SAMSUNG Galaxy Selamat…