TOP 10 lucruri pe care sigur nu le ştiai despre BERE

binäre optionen zeiten

follow site 1. Cea mai veche reteta scrisa a fost scrisa pe placi de piatra, in urma cu 5.000 ani.

follow link 2. Hameiul folosit pentru realizarea berii face parte din aceeasi familie de plante ca si marijuana,  familia Cannabaceae.

Unitizzazioni dissezionaste http://statusme.com/wp-content/plugins/9003836.php unigiana pronunce? No deposit option binary rimboschiscono vigoreggiassi. 3. In lume, exista 400 de tipuri diferite de bere. Belgia are cele mai multe tipuri diferite.

http://agencijapragma.com/?kiopoa=come-fare-pratica-di-trading&48a=9d 4. Una din cele mai vechi legi din lume are legatura cu berea. Un rege babilonian a decretat ca fiecare om trebuie sa aiba o ratie zilnica de bere, in functie de statutul social.

wordpress_test_cookie 5. Cea mai scumpa bere din lume costa 1.000 de dolari (sticla) si se vinde intr-un singur loc: in Londra, in barul Bierdrome.

watch 6. Cea mai veche berarie se afla in Munchen, Germania, si a fost fondata in anul 1.040.

site de rencontre tournai 7. Berea contine aproape toate mineralele de care avem nevoie ca sa supravietuim. Tocmai de aceea, in trecut, nu era consumata doar de adulti – si copiii o foloseau ca sursa de energie si nutrienti.

binäre optionen handelssoftware 8. Berea te face mai destept. Un studiu britanic sustine ca femeile care consuma bere au o activitate cognitiva mult mai activa.

get link 9. Berea previne pietrele la rinichi cu 40%. De altfel, este buna si pentru tratarea pietrelor la rinichi. De asemenea, berea intareste oasele. Mineralele continute de bere ajuta la fixarea calciului in tesuturile osoase.

http://90daygreatbody.com/?kuid=iq-option-paypal&7c4=f7 10. In secolul 19, in Germania, mamele beau pana la 7 halbe pe zi, deoarece se considera ca berea ajuta la alaptat.

http://azortin.pl/?rtysa=opcje-binarne-edukacja&3f8=f5  

loading...