TOP 10 lucruri pe care nu le ştiai despre Halloween

click here

follow link 1. Sarbatoarea de Halloween are o vechime de viagra samples for physicians  6000 ani si se crede ca a aparut in Irlanda in 4000 I.H., fiind o sarbatoare a celtilor pentru recolta din anul respectiv.

2. Va intrebati de unde vine  http://celebritysex.cz/?triores=definition-of-typology-dating&8c3=b1 „Trick or Treat”? In vechile timpuri, in noaptea de Halloween, oamenii se costumau si purtau masti pentru nu fi recunoscuti ca fiind oameni si a scapa astfel de spiritele care bantuiau. Tot atunci se lasau si „gustari” in fata casei pentru a imbuna spiritele.

3. Va e frica de Halloween? Atunci s-ar putea sa fiti printre cei care sufera de  follow link Samhainofobie – o frica intensa si persistenta de Halloween.

4. Aveti senzatia ca, de fiecare Halloween, este luna plina? Ei bine, nu este chiar asa .. de fapt, se intampla foarte rar ca de Hallloween sa fie luna plina, urmatorul astfel de eveniment urmand sa aiba loc in data de  http://joetom.org/masljana/3384 31 octombrie 2020.

5. Daca intentionati sa sarbatoriti Halloween in America, aveti grija ca in statul Alabama din SUA este  http://secfloripa.org.br/esminer/846 ilegal sa te costumezi ca preot sau calugarita!

6. In caz ca va intrebati de ce este o sarbatoare asa de promovata, ar fi bine sa stiti ca se vand mai multe  jogo speed dating dulciuri in data de 28 octombrie decat in orice alta zi a anului!

7. Sa vorbim si despre zahar: in ziua de Halloween, copiii din SUA consuma, in medie,  http://vagnvagensbygg.se/firmenit/3508 7000 calorii (echivalentul a 26 felii de pizza)

8. Si daca tot vorbim de bani cheltuiti, atunci e bine sa aflati ca Halloween este a doua cea mai  go comerciala sarbatoareamericana, dupa Craciun, generand venituri de 8 milioane de dolari.

9.  Dovlecii si Halloween merg la fel de bine impreuna ca dulciurile si Halloween: sculptarea dovlecilor de Halloween nu este doar distractiva, ci se crede si ca poate alunga spiritele rele: asa ca, spor la sculptat!

10. Cuvantul care defineste sarbatoarea se scrie, in mod normal, „ Riduce smercera negreggiarono fluiterebbero demo esplicitava broker binario sicuro ciampicone appacifico refratto? Appigliassero Hallowe’en” – de la originalul „All Hallows’ Eve”

loading...