Ţara în care femeile nu au nici un drept. Arabia Saudită face progrese majore

auto opzioni binarie è una truffa

10 femei din Arabia Saudita au primit licenta pentru a conduce, tara care interzicea vehement acest drept femeilor.

binary options broker demo account Dupa ani la rand in care femeile din  strong options Arabia Saudita au fost lipsite de orice fel de drept, cateva femei din Regat au primit permisul de conducere.

solteros sin compromiso 2014 capitulo 1 Este un gest major facut de tara araba care ani la rand a fost condamnata de lumea occidentala ca nu acorda drepturi egale intre cele doua sexe si ca femeile din aceasta tara sunt asuprite si torturate din cauza religiei extremiste.

http://www.newmen.eu/pigils/niodjr/228 Sofatul pentru femeile din Arabia Saudita a fost un vis care se pare in sfarsit ca a devenit realitate.

http://salsiando.com/finelit/633 Dupa ani la rand in care femeile din tara araba au fost nevoite sa-si angajeze sofer personal, sa foloseasca taxi-ul, sau sa apeleze la rude pentru a se transporta dintr-un loc in altul, statul islamic a acordad 10 permise de conducere pentru cateva dintre ele.

Potrivit datelor  franz wagner anyoption TIME, guvernul a declarat ca femeilor ce le-a fost acordata licenta pentru a conduce, au obtinut deja permisul in alte tari precum hay un hombre que esta solo tiene triste la mirada acordes  SUA, Marea Britanie, Liban sau  binary options signals alerts Canada. Femeile au fost nevoite sa treaca printr-un examen de condus si unul oftalmologic.

5001 dating site Statul Islamic sustine ca va acorda pana la sfarsitul acestei saptamani aproximativ  follow url 2000 de permise de conducere pentru femei, intr-un comunicat de presa din partea Ministerului.

Cu toate acestea, femeilor le sunt interzise o multime de lucruri in  go site Arabia Saudita, care pentru lumea occidentala sunt normale. In prezent femeilor din statul islamic le este interzis sa solicite pasaport, sa interactioneze cu alti barbati sau sa ia decizii singure.

loading...