Ce s-ar întâmpla dacă oxigenul ar lipsi timp de 5 secunde de pe Pământ?

click

opzioni digitali segreti V-aţi întâmplat vreodată ce s-ar întâmpla dacă pe Pământ ar lipsi oxigenul timp de câteva secunde? Probabil că oamenii ar putea să îşi ţină respiraţia pentru un minut şi poate din acest punct de vedere lipsa oxigenului nu ar reprezenta o problemă, dar oxigenul are şi alte roluri importante în natură.Image result for ce s-ar intampla cu pamantul fara OXIGENConsecinţele lipsei oxigenului timp de doar 5 secunde ar fi extrem de grave. Iată câteva dintre ele mai jos.

handeln mit binУЄren optionen buch 1. Oamenii şi-ar arde pielea pentru că oxigenul molecular din aer ne protejează împotriva luminii UV.

segnali trading free 2. Cerul s-ar întuneca şi aproape ar căpăta culoarea neagră.

3. Toate bucăţile de metal netratat s-ar lipi instantaneu unele de celelalte. Singurul lucru care previne lipirea metalelor la contact este un strat de oxidare.

Viagra where can i buy in Pembroke Pines Florida 4. Scoarţa Pământului s-ar fărâmiţa, având în vedere că este alcătuită în proporţie de 45% din oxigen.

http://www.romagnamotorsport.it/?binarnewe=opzioni-binarie-smartphone&9a5=2a 5. Urechea internă a tuturor vieţuitoarelor ar exploda pentru că am pierde circa 21% din presiunea aerului.

rencontre economique aix en provence 2014 6. Toate clădirire construite din beton ar fi distruse pentru că oxigenul este un liant pentru acesta.

7. Oxigenul reprezintă o treime din apă. Fără el, hidrogenul ar trece într-o stare gazoasă şi şi-ar mări volumul. Oceanele ar ajunge astfel să se evapore.

go to site 8. Fără oxigen, hidrogenul este liber să ajungă în troposferă şi în cele din urmă în spaţiu.

follow site SURSA:www.diply.com

loading...