9 lucruri uimitoare despre TIMP

http://irvat.org/oferta/budynek-e/budynek-e-parter/klatka-b-mieszkanie-2.html

http://www.youngasianescorts.co.uk/?baletos=%D8%A7%D9%84%D8%AE%D9%8A%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA-%D8%A7%D9%84%D8%AB%D9%86%D8%A7%D8%A6%D9%8A%D8%A9-%D9%88%D8%B3%D8%B7%D8%A7%D8%A1-%D8%A5%D8%B4%D8%A7%D8%B1%D8%A7%D8%AA&02a=13 الخيارات الثنائية وسطاء إشارات Teoria Relativităţiii a lui Einstein suţine următoarele: cu cât eşti mai aproape de centrul Pământului, timpul trece mai greu, iar acest lucru a fost deja demonstrat. Ca exemplu, pe Vârful Everest anul este cu 15 milisecunde mai scurt decât la nivelul mării.

citas falsas internet Astfel, există o multitudine de lucruri impresionante şi uimitoare, totodată, cu privire la timp.

rencontre overblog 1. Când dinozaurii trăiau pe Pământ., anul avea în jur de 370 de zile. Rotaţia Pământului a devenit mai înceată pentru că gravitaţia lunii acţionează ca o frânare, iar zilele devin mai lungi cu aproximativ 1.7 milisecunde pe secol.

rencontre hommes celibataires ile de france 2. Pe Mercur, o zi durează doi ani.

water line hook up to fridge 3. Valoarea ştiinţifică standard a timpului este cea de timp zero, iar pentru a înţelege acest concept, oamenii de ştiinţă oferă acest exemplu: pentru a clipi o singură dată este nevoie de 550.000 de trilioane de trilioane de trilioane de timpi zero.

quali rischi si corrono operazioni binarie 4. Potrivit fizicienilor, nu există acum. Timpul şi spaţiul sunt precum fluidele şi sunt afectate de gravitaţie. În vederea susţinerii acestei idei, Einstein afirma: „Pentru fizicieni, distincţia dintre trecut, prezent şi viitor este doar o iluzie, uneori persistentă.”

idee cadeau homme 10 ans de rencontre 5. Din moment ce lumina are nevoie de timp pentru a ajunge la noi, ceea ce vedem repezintă trecutul. Astfel, atunci când vedem soarele, el este acolo deja de 8 minute şi 20 de secunde.

binäre optionen hütchentechnik 6. Experienţele noi se consideră că apar în mintea noastră pentru un timp mai îndelungat decât cele vechi.

http://www.transportbudapesta.ro/?kdls=taurus-trading&d9b=32 7. Cel mai precis ceas se presupune că este cel de stronţiu, care are o eroare de o secundă la 15 miliarde ani.

source url 8. Cel mai vechi element cunoscut din Univers este galaxia z8_GND_5296, având vârsta de 13.1 miliarde de ani, cu doar 700 de milioane de ani mai tânără decât cosmosul..

go site 9. Motivul pentru care ceasurile arată aceeaşi oră pe teritoriul mai multor ţări este acela de a face mersul trenurilor mult mai uşor. În secolul XIX, oraşele îşi setau ceasurile după ora locală sau la prânz, astfel că ceasurile din Bristol erau cu 11 minute înaintea celor din Londra. Din această cauză, oamenii pierdeau trenurile, companiile feroviare începând, astfel, să urmeze ceasurile din Londra.

 

 

Sursa: www.physics-astronomy.com www.descopera.ro

loading...