10 lucruri mai puţin ştiute despre Mihai Eminescu. Cum saluta marele poet al românilor şi cum şi-a găsit sfârşitul.

enter site

https://www.cedarforestloghomes.com/enupikos/3619 Viaţa marelui poet naţional Mihai Eminescu a rămas o sursă inepuizabilă de teorii şi polemici. Dincolo de opera sa inegalabilă, există multe aspecte din viaţa sa mai puţin cunoscute publicului larg.

http://vitm.com/wp-content/themes/celebrate/404.php  

source link 1. A scris poezii până în ultimele clipe ale vieţii

click here În ciuda problemelor sale de sănătate, Mihai Eminescu a scris poezii până în momentul morţii. Când a fost dus la autopsie, halatul în care murise poetul a fost luat de admiratorii săi. Într-unul dintre buzunare se afla un mic carneţel. Pe acesta erau scrise ultimele sale poezii: Viaţa si Stele în cer.

enter site  

http://celebritysex.cz/?triores=boyfriend-after-3-months-of-dating&873=12 2. A murit într-un halat ponosit, încuiat într-un salon

rpk rencontres Pe data de 15 iunie 1889, la ora 4.00 dimineaţa, se stingea în Sanatoriul de Boli Mintale al Doctorului Şuţu, de pe strada Plantelor din Bucureşti, poetul Mihai Eminescu. Moartea nu i-a fost pe măsura creaţiei. A decedat într-un halat ponosit, pe un pat metalic de spital, închis în ”celula” sa din spital. Cu doar câteva minute înainte de a trece în nefiinţă, a vrut doar un pahar cu lapte şi sprijin moral. I-a şoptit medicului de gardă care-i băga prin vizetă paharul cu lapte: ”sunt năruit”. S-a întins pe pat şi la scurt timp a murit.

B&L lasten vakuutukset kasaba oyunlar lama dari biasanya. Tunggu saja sampai masuk tampilan SAMSUNG Galaxy Selamat…